1. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη αποτυπώνει στις καταγραφές των κυρίαρχων πολιτικών κομμάτων μικρές ποσοστιαίες διαφοροποιήσεις, αλλά μαζικές αποστοιχίσεις και πτώσεις σε απόλυτο αριθμό ψήφων, καθώς και αύξηση της αποχής κατά 764.000 ψήφους.

Read more...

Αναδημοσιεύουμε συνέντευξη της σ. Ειρήνης Βελούτσου, υποψήφιας στον νομό Λέσβου, στο εμπροςnet στις 16/9.
Είστε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Νομό Λέσβου. Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στην απόφαση αυτή; Τι διαφορετικό έχει να πει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τις άλλα αριστερά κόμματα;

Read more...

Δήλωση του Δημήτρη Κοσκινά (ιδιωτικός υπάλληλος,υποψήφιος στην Β΄Αθήνας).Δημοσιεύθηκε στο ΠΡΙΝ στις 13/9/2015

Βρισκόμαστε μετά από μια περίοδο όπου μεγάλη μερίδα του λαού και της νεολαίας πείστηκε ότι μέσα από τη σύγκρουση με στο σύνολο των εκφραστών του αστικού μπλοκ μπορεί να έχει μια καλύτερη προοπτική. Η πίστη του αυτή εκφράστηκε με ένα γιγαντιαίο «Όχι». Ο εργαζόμενος, ο άνεργος, ο νεολαίος ανάγκασαν σε ήττα ντόπιους και ξένους κηδεμόνες χωρίς καμία αυταπάτη, χωρίς κανένα φόβο απέναντι στους εκβιασμούς τους.

Όμως η κοινωνική ελιτ της χώρας βρήκε διέξοδο στη λύση ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα που έσπειρε την αυταπάτη λέγοντας πως στην πολιτική υπάρχουν «μαγικά», σήμερα σπέρνει απογοήτευση και υποταγή συμπλέοντας πλήρως με το σύνολο του μνημονιακού μπλοκ.

Read more...

εικόνα Viber 2024-01-21 16-02-37-708

book-128Περιοδικό

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

periodika

posterΑφίσες

afises

video-playΒίντεο

video