Τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID19 που ανακοίνωσε εχθές η κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα ισχύουν για τους επόμενους 7 μήνες (!) κι αφορούν την πρόσβαση στην εργασία, τους χώρους ψυχαγωγίας, τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, δεν αποκλίνουν από την γενικότερη στρατηγική που έχει ακολουθήσει η κυβέρνηση στη διαχείριση της πανδημίας∙

Read more...

Σε μια εκ νέου μάχη για τη ζωή τους και την προστασία του Δάσους βρίσκονται οι κάτοικοι της Αττικής της Βόρειας Εύβοιας  και άλλων περιοχών στην Ελλάδα, καθώς η μεγάλη φωτιά που εξελίσσεται κατεκαψε πάνω απο 400.000 στρεματα στην στην Βόρεια Εύβοια και έφτασε ακόμα και μέσα στον αστικό ιστό των Βορείων Προαστίων.

Read more...

Ακόμα ένα περιστατικό βίας και σεξουαλικής κακοποίησης έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες. Η αποκάλυψη της υπόθεσης ομηρίας, κακοποίησης, βιασμού, σωματεμπορίας και καταναγκασμού σε σεξουαλική εκμετάλλευση 19χρονης κοπέλας από αστυνομικό και από τον πάτερα της είναι μια υπόθεση που θλίβει αλλά δυστυχώς δεν ξαφνιάζει.

Read more...

Aristeri Syspeirosi logoΚανείς δεν δικαιούται να πέφτει από τα σύννεφα για το γεγονός ότι η ΓΣΕΕ βρίσκεται σε ευθεία επικοινωνία και συντονισμό με το Υπουργείο Εργασίας και την Κυβέρνηση, όλο αυτό το διάστημα της δήθεν διαβούλευσης, επιχειρώντας από κοινού να βρουν μια ταχτική που να επιτρέψει το ν/σ να ψηφιστεί με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις.

Read more...

8hoursday banner 18561Όχι στην κατάργηση του Οχταώρου 

Αγωνιστική Ταξική Ενότητα κι Αγώνας
Όλοι στην Απεργία 

Όλοι στην διαδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά

Read more...

Τις τελευταίες εβδομάδες οι Φοιτητικοί Σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα, μέσα από τις γενικές συνελεύσεις και τις μαζικές κινητοποιήσεις τους, δηλώνουν την πλήρη εναντίωσή τους στην εφαρμογή του αντι-εκπαιδευτικού και χουντικής εμπνεύσεως νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη. Έτσι και σήμερα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΕΜΠ πραγματοποίησαν κινητοποίηση στην πρυτανεία του ιδρύματος.

Read more...

antarsya

PLTXN 2020 web

book-128Περιοδικό

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

periodika

posterΑφίσες

afises

video-playΒίντεο

video