Σήμερα (3/10), σε συνέχεια των προηγούμενων φασιστικών εγκληματικών επιθέσεων, οι ομάδες των φασιστών στην Δυτική Θεσσαλονίκη έδρασαν ξανά. Κυριακή πρωί, την στιγμή που μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν εξόρμηση με αντιφασιστικό υλικό στην πλατεία Ηλιούπολης, ομάδα περίπου 15 φασιστών τους επιτέθηκε με θρασύδειλο και μαφιόζικο τρόπο. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά 4 μέλη του ΚΚΕ.

Read more...

Τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID19 που ανακοίνωσε εχθές η κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα ισχύουν για τους επόμενους 7 μήνες (!) κι αφορούν την πρόσβαση στην εργασία, τους χώρους ψυχαγωγίας, τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, δεν αποκλίνουν από την γενικότερη στρατηγική που έχει ακολουθήσει η κυβέρνηση στη διαχείριση της πανδημίας∙

Read more...

Σε μια εκ νέου μάχη για τη ζωή τους και την προστασία του Δάσους βρίσκονται οι κάτοικοι της Αττικής της Βόρειας Εύβοιας  και άλλων περιοχών στην Ελλάδα, καθώς η μεγάλη φωτιά που εξελίσσεται κατεκαψε πάνω απο 400.000 στρεματα στην στην Βόρεια Εύβοια και έφτασε ακόμα και μέσα στον αστικό ιστό των Βορείων Προαστίων.

Read more...

Ακόμα ένα περιστατικό βίας και σεξουαλικής κακοποίησης έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες. Η αποκάλυψη της υπόθεσης ομηρίας, κακοποίησης, βιασμού, σωματεμπορίας και καταναγκασμού σε σεξουαλική εκμετάλλευση 19χρονης κοπέλας από αστυνομικό και από τον πάτερα της είναι μια υπόθεση που θλίβει αλλά δυστυχώς δεν ξαφνιάζει.

Read more...

Aristeri Syspeirosi logoΚανείς δεν δικαιούται να πέφτει από τα σύννεφα για το γεγονός ότι η ΓΣΕΕ βρίσκεται σε ευθεία επικοινωνία και συντονισμό με το Υπουργείο Εργασίας και την Κυβέρνηση, όλο αυτό το διάστημα της δήθεν διαβούλευσης, επιχειρώντας από κοινού να βρουν μια ταχτική που να επιτρέψει το ν/σ να ψηφιστεί με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις.

Read more...

8hoursday banner 18561Όχι στην κατάργηση του Οχταώρου 

Αγωνιστική Ταξική Ενότητα κι Αγώνας
Όλοι στην Απεργία 

Όλοι στην διαδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά

Read more...

antarsya

afisa pltxn 2021 CMYK WEB

book-128Περιοδικό

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

periodika

posterΑφίσες

afises

video-playΒίντεο

video