«Στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για να κοιτάμε το μέλλον μας με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία...»
 

Στις 25 Γενάρη δεν θα αναθέσουμε το μέλλον μας σε κανένα, ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε επαναστατικά και ανατρεπτικά. Είμαστε η γενιά της ανεργίας, της φτώχειας και της μετανάστευσης. Είμαστε η γενιά που βλέπουμε να μας αρπάζουν όλα τα κεκτημένα του αγωνιζόμενου λαού. Είμαστε όμως και η γενιά που μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

 

Ο δρόμος που έχει χαράξει η Τρόικα και εκτελούν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μαζί με τα δεκανίκια τους (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΥΣΟ, Ποτάμι, κλπ) έχουν φέρει την ελληνική κοινωνία σε κατάσταση εξαθλίωσης. Καθημερινό φαινόμενο οι αυτοκτονίες, οι μαζικές απολύσεις και οι εξώσεις. Η ανεργία μαστίζει όπως και η εργοδοτική εκμετάλλευση. Οι φόροι πνίγουν μισθωτούς αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες. Οι ασφαλιστικές εισφορές δε, για εμάς τους μηχανικούς, είναι υπέρογκες και αδύνατο να ανταπεξέλθουμε. Τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια υποχρηματοδοτούνται και υπολειτουργούν. Άλλωστε μοναδικός στόχος είναι η παραγωγή φθηνού ευέλικτου εργατικού δυναμικού.

 

Όσον αφορά εμάς που κατοικούμε στα νησιά, γινόμαστε έρμαια των ακτοπλοϊκών εταιρειών, που έχουν αυξήσει τα εισιτήρια έως και 100% τα τελευταία χρόνια, που έχουν μειώσει τα δρομολόγια, που καταργούν ακτοπλοϊκές γραμμές. Φυσικά μεγάλες εκτάσεις έχουν ενταχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ για ξεπούλημα (π.χ. Γαλησσάς), τα νοσοκομεία υπολειτουργούν, οι παιδικοί σταθμοί κλείνουν, οι δημόσιες υπηρεσίες συγκεντρώνονται σε λίγα νησιά, οι συνθήκες ζωής επιστρέφουν δεκαετίες πίσω. Με τους αγώνες μας θα ανατρέψουμε την πολιτικής τους, θα πάρουμε πίσω ότι μας ανήκει.

 

Ζητάμε μια αξιοπρεπή ζωή σε μια δίκαιη κοινωνία και δεν παρακαλάμε γι' αυτή αλλά βγαίνουμε στο δρόμο να τη διεκδικήσουμε. Για όλους εμάς λοιπόν που δεν περιμένουμε σωτήρες αυτές οι εκλογές θα είναι ένας ακόμη αγώνας από αυτούς που ήδη δώσαμε και ένας από τους πολλούς που θα δώσουμε στο μέλλον.

 

ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ – ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ
ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ

 

Δρόσου Ξένη (υποψήφια στις Κυκλάδες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ)

22/1/2015

pltxn2022web

book-128Περιοδικό

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

periodika

posterΑφίσες

afises

video-playΒίντεο

video