Δάφνη Κατσίμπα ΡηγοπούλουΗ Δάφνη Κατσίμπα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Από τις τελευταίες περιφερειακές εκλογές μέχρι σήμερα, τα μάτια της ελληνικής κοινωνίας είναι στραμμένα στη Χαλκιδική. Σε έναν τόπο που ήταν γνωστός για τα πανέμορφα τοπία και τα ντόπια προϊόντα. Σήμερα οι εικόνες που αντικρίζουμε παραπέμπουν στις πλέον σκοτεινές της πρόσφατης ιστορίας μας. Χουντικές μέθοδοι εφαρμόζονται από την κυβέρνηση, η οποία παρέα με το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο χρησιμοποιούν σαν ιδιωτική τους ασφάλεια τα κρατικά και παρακρατικά συστήματα καταστολής. Δικαστήρια, αστυνομία και νεοναζί συνθέτουν την προσωπική φρουρά των τοπικών αρχόντων και των αφεντικών τους, Σαμαρά και Μπόμπολα.

 Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής συμπυκνώνει τους αγώνες όλου του λαού ενάντια στη βαρβαρότητα της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, που θέλει να διαγράψει ολόκληρες γενιές υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής και εξαφανίζοντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα για έκφραση, γη και ελευθερία. Ο αγώνας για να σταματήσει το περιβαλλοντικό, οικονομικό και ανθρωπιστικό έγκλημα πρέπει να είναι αγώνας όλων μας. Μπροστά μας έχουμε δύο δρόμους και καλούμαστε να επιλέξουμε άμεσα και καθαρά. Ή όλη η Ελλάδα θα γίνει Χαλκιδική ή αλλιώς θα μας οδηγήσουν σε ανθρωπιστικό μεσαίωνα, με εργατική σκλαβιά, οικολογική καταστροφή και κρατική τρομοκρατία.

Στις εκλογές της 18ης Μαίου ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε. Ψηφίζουμε για την ανατροπή της κυβέρνησης-μαριονέτας της Τρόικα και της ΕΕ, για την κατάργηση του Μνημονίου, για την διαγραφή του δημοσίου χρέους, για την τιμωρία όλων αυτών που συνέβαλαν στην κλοπή του δημοσίου χρήματος και του εθνικού πλούτου. Καταψηφίζουμε όλους αυτούς που με την πολιτική τους φέρνουν την καταστροφή στη Χαλκιδική με τα μεταλλεία χρυσού και του νομοσχεδίου για τους αιγιαλούς. Τιμωρούμε όλους αυτούς που κυνηγούν αθώους αγωνιστές, καταστρέφουν αγνές ζωές και προσβάλλουν δικαιώματα και ελευθερίες.

Ψηφίζουμε για Γη και Ελευθερία.

Η Δ. Κατσίμπα - Ρηγοπούλου είναι γιατρός Ακτινολόγος στο ΕΣΥ. Γεννήθηκε στην Ερατεινή Φωκίδας, σπούδασε και μένει στη Θεσσαλονίκη. Συνδικαλίστρια στο χώρο της Υγείας, μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και της εκτελεστικής γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, με δραστηριότητα σε κινήματα κοινωνικά και αλληλεγγύης.

εικόνα Viber 2024-01-21 16-02-37-708

book-128Περιοδικό

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

periodika

posterΑφίσες

afises

video-playΒίντεο

video