ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΛΑΪΚΕΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ

Αθήνα: συγκέντρωση 15:00, Πλ. Κλαυθμώνος
Θεσ/νίκη: συγκέντρωση 18:00, Πολυτεχνείο ΑΠΘ
Πάτρα: συγκέντρωση 17:00, Παράρτημα
Βόλος: συγκέντρωση 18:00, Θόλος

Δείτε την προκήρυξη σε .pdf

Έναν χρόνο πριν συμπληρωθεί μισός αιώνας από την εξέγερση του Νοέμβρη του 1973, οι προσπάθειες του κεφαλαίου στην χώρα μας αλλά και διεθνώς να γυρίσουν την ανθρωπότητα αιώνες πίσω βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Read more...

Η ναζιστική συμμορία δολοφόνησε αγωνιστή - My Lefkada9 χρόνια μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα, από το χέρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά, δεν εχουμε τελειώσει ακόμα με το φίδι του φασισμού. Το τελευταίο διάστημα, Όπως συνέβαινε και την περίοδο που η Χρυσή Αυγή ανέβαινε εκθετικά και έμπαινε στη Βουλή, ο λαός αντιμετωπίζει το φοβο της φτώχειας με τις τιμες σε βασικα αγαθα να ανειβαινουν εκθετικα και την κυβερνηση να αντιμετωπίζει την φτωχεια του λαου με επιδοματα και κουπονια. Πάνω σε αυτήν την κοινωνική και οικονομική κατάσταση οι φασιστικές ναζιστικές οργανώσεις επιχειρούν με τη γνωστή εθνικιστική και δήθεν αντισυστημική ρητορεία τους να αυξήσουν τη δημοτικότητα τους και απήχηση στα κοινωνικά στρώματα - δη στα κατώτερα τα οποία χτυπιούνται από τις αντεργατικές πολιτικές.

Read more...

Οι φετινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθούν εν μέσω ανακατατάξεων στο διεθνές σκηνικό, συνέχισης του πολέμου στην Ουκρανία, ενεργειακής κρίσης και ένα νέο κύκλο ύφεσης να διαφαίνεται για το προσεχές διάστημα. Σε αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 10 Σεπτέμβρη, «θριαμβολογώντας» για «ανάπτυξη 7%», για την υποτιθέμενη έξοδο της χώρας από τους μηχανισμούς εποπτείας, «θριαμβολογώντας» για τις μηδαμινές – στην πραγματικότητα – αυξήσεις στους μισθούς την στιγμή που έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας με αυξήσεις τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης και τον λαό να βρίσκεται σε οικονομική κατάρρευση.

Read more...

ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΑΙΩΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΛΑΪΚΕΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ
Αθήνα 2.30μμ πλ. Κλαυθμώνος
Θεσσαλονίκη 6.00μμ Πολυτεχνείο

 

Δείτε την προκήρυξη σε .pdf

 

Read more...

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Υγεία, Εργασία με Αξιοπρέπεια και Ειρήνη για όλο το Λαό!
Κάλεσμα σε συμμετοχή στις διαδηλώσεις του Πολυτεχνείου

 

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη σε .pdf

 

Η φετινή 17 Νοέμβρη βρίσκει την κοινωνία και τους εργαζόμενους να χτυπιούνται ανελέητα από την Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία υπηρετεί πιστά και απαρέγκλιτα τις πολιτικές του Κεφαλαίου και της ελληνικής αστικής τάξης. Πολιτικές που αποσκοπούν στο τσάκισμα του μισθού, του λαϊκού εισοδήματος και της εργατικής δύναμης, και στερούν από τη νεολαία κάθε προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.

Read more...

pltxn2022web

book-128Περιοδικό

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

periodika

posterΑφίσες

afises

video-playΒίντεο

video